Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

du min vän

svävar och drömmer
drömmer och svävar

du följer mig i tanken
dagen som natten

vi träffades, vi sågs
vi mötes, vi fann varann

men de är över de fanns
ingen plats för oss två.

men vi vet att det kommer
komma en tid, som är vår.

så med dig i drömmen
jag vandrar...




Fri vers av Ellan
Läst 448 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-10-09 18:09



Bookmark and Share


  hero40
En fin dikt om sin vän!
2007-10-16
  > Nästa text
< Föregående

Ellan
Ellan