Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

rensar ut gammalt

rensar ut gammalt, gör plats åt nytt.

nu har alla brev och noteringar legat
och samlat damm i vad det känns en
evighet..

så ut med gammla tråkiga energier
sparar de bra..

för in i mitt liv vill jag ta positiva
glada och kärleksfulla energier.

så nu slänges det bort eller kanske
jag ska tända en eld och låta allt
gå upp i rök, en slingrande spiral
lyfter mot himmlen och försvinner
sin kos..

så nu med näsan framåt och känlsan
av gott inom mig kommer allt kännas
som en frid i mig




Fri vers av Ellan
Läst 423 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-10-09 18:15



Bookmark and Share


  hero40
Bra skrivet!
Applåd!
2007-10-11

  Marreb
Låter skönt. Ibland är det bra att rensa. :-)
2007-10-09
  > Nästa text
< Föregående

Ellan
Ellan