Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det känns så tomt utan något att sätta sig och skriva på när man har tid över. Därför är det här början på något långt. KAnske blir det inte så långt, men en bit iallafall :)


Döden har nått mig nu


Ett avlägset ljus snuddar vid mina ögonlock medan jag desperat kämpar för att öppna ögonen. Mina armar är orörbara och fast jag efter ett djupt andetag vill skrika mig hes är det omöjligt. Lungorna är ur funktion, så är också mitt hjärta.
För någon enstaka sekund sedan kände jag hur pulsen steg. Pulsen steg till sin absoluta höjpunkt innan den drastiskt sjönk, till ingen alls. Pulsen är borta, med lungornas och hjärtats funktion.
Kvar finns bara gråt. Nedstämdheten är oerhörd men inga tårar är kapabla att falla till golvet. Mina glädjelösa läppar vilar kraftlöst fast allt de egentligen bör göra är att skaka hejdlöst.
En ynka liten nervryckning? Inte ens det. Inget desperat skri, inget otröstbart tjut, ingenting. Allt som har fastnat inom mig är obrukbart för jag jag lever inte ens längre.
Jag förstår det nu, att allt är slut.


Kvar finns bara jag och Döden.




Fri vers av joss
Läst 504 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-10-09 18:33



Bookmark and Share


  Ummm~oh~yeah
Du och jag Döden <3
2007-10-09
  > Nästa text
< Föregående

joss
joss