Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lite snabbt om livet

berätta för mig om livet
sa jag
där
i den söndagsvarma sängen
med dina mjuka läppar
över mina bröst
och jag
utspilld
över lakanen
som en blåmanet
uppsköljd på den våta sanden
i väntan på
vågen
det växer
sa du
livet skjuts upp från olika ramper
över natthimlen
jag fångar mig i flykten
lite snabbt,
i förbifarten
och vi korsar varandras hud
nuddar bara
snälla älskade
ta min stora trötthet
i famnen
och stryk den över huvudet
det nyfärgade
mitt tunna trasiga
skal
av människa







Fri vers av sister mary
Läst 333 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-10-09 20:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sister mary
sister mary