Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varma nätter

drömmer om dörrar
jag slår igen
tunga ståldörrar med lås
som öppnas
om och om igen

jag trodde arbetet var klart
men du dina händer
lever kvar
låset får inte fäste
och Manhattans karta
väntar på väskan

jag ska resa över oceanerna
på väg mot det nya landet
där ditt nybakade bröd väntar
varmt och mjukt
med gåvan från avskildheten
det söta röda vinet

nätterna vi levde
andades samma rum
ljudlöst
breder jag lakanet
över dig




Fri vers av sister mary
Läst 488 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-10-09 22:21



Bookmark and Share


  lilla t
Härlig text! fylld av hopp
2007-10-10
  > Nästa text
< Föregående

sister mary
sister mary