Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TRÖSTAVSTÅND

När avståndet
mellan en tröstande smekning
över tårkind
är för långt

Och mil skiljer
ansikte
och det varma trygga
bröstet

När två ensamheter
ropar mot
sitt eget eko

Då behöver du och jag
bara
lägga handen
på våra hjärtan
för att känna
att de skälver av varandra




Fri vers av Jan Linderoth
Läst 472 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2007-10-10 15:05



Bookmark and Share


  Connie
Vi kan höra det alldeles nära
och ibland långt borta
Det har ingen egen röst
men finns ändå i så många röster

Ett eko är inte långt
Det kan inte ens uttala orden rätt.
– Ropar jag... ÄLSKA...
– Så svarar det, ska ska ska
2007-12-24

  Yvonne
Vacker dikt. Applåd!
2007-10-10

  Catrin
När kärleken finns
finns inga avstånd
mellan tankar

En vacker text som längtar osjälviskt efter att ge tröst. Bokmärker!!
2007-10-10
  > Nästa text
< Föregående

Jan Linderoth
Jan Linderoth