Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tillblivelse

suddiga avtryck
av gamla gudar
göms
i skuggorna
i våra
ansikten

kontraster
av smuts
och sol

de går ner för landning
nu
genom
ett fyrverkeri

en tavla
som inte är
tyst
fullbordas
med några röda
streck

och bakgrund blir
förgrund




Fri vers av sister mary
Läst 279 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-10-10 17:47



Bookmark and Share


  VITRIOL
Vackert målad tavla som för fram fin poesi.
2007-10-12

  Söder
Gillar denna. Får så sköna bilder av dina ord.
2007-10-11
  > Nästa text
< Föregående

sister mary
sister mary