Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DÖMD ATT VÄXA

Du växer
stödhjulen är borttagna
för länge sen
ändå faller du
blodig i gruset
för att bli omplåstrad
och ge dig i närkamp
med livet åter igen

Du växer
och barndomen
skrumpnar långsamt
det dröjer innan du
plockar upp
de gulnade pergamentet
och minns för att
känna vem du är

Du växer
och är dömd
att som alla vi andra
vara ett vuxet barn
resten av livet




Fri vers av Jan Linderoth
Läst 192 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-10-10 22:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jan Linderoth
Jan Linderoth