Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tidvis


Tidvis sjunker smärtan
med regnet mot fönstret
tidvis läknar hjärtan
och broderar nya mönster

Tidvis är jag skör
men oftast blir jag stark
när bitterheten dör
och fötterna når mark

Tidvis gråter alla
men många döljer
tidvis slutar tårar falla
när nya tider följer

Tidvis ljuder saknad
när natten tränger sig på
tidvis kommer vår att vakna
när mörkret öppnar sin ridå




Fri vers av Fagra
Läst 485 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-10-11 17:57



Bookmark and Share


    Brell
Tidvis och tidsnog så är det precis så. Du fångar så mycket med korta öppna rim. Du är duktig på att skriva
2007-10-30

    Brell
Tidvis och tidsnog så är det precis så. Du fångar så mycket med korta öppna rim. Du är duktig på att skriva
2007-10-30

  Maria Zena Viklund
mycket vackert!
2007-10-11
  > Nästa text
< Föregående

Fagra
Fagra