Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ensamhet

Jag är ute och går och känner höstkylan mot min tunna hud. Mörkret har lagt sig över Borlänge. Jag reagerar på tomheten, vart är alla? Ja alla dom som en gång fanns här på gatorna? Har dom funnit sin rätta plats i världen och flytt från Borlänge denna kväll? Medans jag ensam här står och inte finner min rätta plats. Vad gör jag här? Kanske jag hoppas att vinden, mörkret eller löven som blåser bort ska ta min känsla av ensamhet med sig.


/Mikael Haaparanta




Fri vers av Sadhistory
Läst 218 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-10-11 19:40



Bookmark and Share


    EMITSTI
Mycket fint skrivet om något som kan inträffa även i Stockholm:)
2007-10-23

  stella
Man känner kylan här, men det kan ju inte vara Peace&Love jämt...Jag ska jobba 10 mil fr Borlänge i 3 mån. Tror du jag klarar kylan?
2007-10-11
  > Nästa text
< Föregående

Sadhistory
Sadhistory