Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Juninatt

berget är ännu varmt
min arm nära din

vår längtan nuddar havslinjen




Fri vers av sister mary
Läst 506 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2007-10-11 19:44



Bookmark and Share


  Ulf Lagerholm
den här minitexten gillas å det
bestämdaste

det bor en kontrastverkan
mellan orden som är spän-
nade

berget kontr. armen (det fysiska)

längtan kontr. havslinjen (det metafysiska)

kärlekens \"beståndsdelar\" alltså
redovisade, dessutom med poetisk
udd
2007-11-29

  Ulf Lagerholm
jag hade precis den känslan
i min kropp en gång -

tack för reprisen -
2007-10-12

  Ronny Berk
ser jag skrevor för solsittare som värmer berget av längtan... vacker poesi ...ja...
2007-10-12

  lilla t
mmm kommer det en fortsättning kan tänka?? :)
2007-10-12

  Per Rydberg
Rak sommarnattskänsla. Tar till mig ditt språks härliga \'n\'-ljud och \'m\'-ljud i denna dikt!
2007-10-11

  hero40
Härlig beskrivning
av juninatt i sensuell
tappning med
poetisk ådra!
2007-10-11
  > Nästa text
< Föregående

sister mary
sister mary