Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Chet Baker, Bild från Orkesterjournalen


Chet

man skulle kunnat tro
att en röst
så innerlig
tillhört en man
med stort hjärta

att en trumpet
så smeksam
speglat
en vacker själ

tråkigt nog
orkade han aldrig
leva upp till
uttrycket i
sin musik

tonerna
vidmakthåller
likväl den
idealiserade
bilden




Fri vers av Anders P VIP
Läst 648 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2005-04-26 06:58



Bookmark and Share


  Vanja-Kristina Morgell
Absolut!
2009-01-10

    Madeleine Ågren (Maduska)
Jag tror att han hade ett stort hjärta, och en vacker själ ... ändå.
Tycker jag hör det i hans sång och musik.
2008-08-20

  kath
jag menar alltså att han i sin musik kunde uttrycka sig så mjukt och fantastiskt, ser att det blev en konstig mening, sorry...
2005-04-26

  kath
Anar att du menar Chet Baker! Det är så sorgligt att en människa som kunde uttrycka sog så obeskrivligt mjukt och vackert i sitt privata liv var så kapitalt ute och cyklade. Väldigt fint skrivet
2005-04-26
  > Nästa text
< Föregående

Anders P
Anders P VIP