Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Med tanke på våld i vårt samhälle


Tid minus liv


De såg ingenting
De lustfyllda.

Likt vargar
slet de tyget
av kroppen.

Den slutade att andas.

Aningslöst obesinnliga
käftar
vred tiden
moturs offrets
livsrum.

Hon är våldtagen.




Fri vers av Sway
Läst 235 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-10-12 17:22



Bookmark and Share


  Anna*
Usch så träffsäkert hemskt.
2010-01-19

  arie
"vred tiden
moturs offrets
livsrum"

tid minus liv


du sätter ord
från lite annorlunda perspektiv
som ger innebörd

känns
2009-02-14

  Labra lege
Riktigt stark! jag gillar den mycke.
2007-10-12
  > Nästa text
< Föregående

Sway
Sway