Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mötte en kvinna på Mc Donalds en fredagskväll när jag inte kunde hålla tårarna tillbaka.


Jag såg att du såg

du var där
i din gröna jacka
du såg mig
du såg med inre ögon
vem jag var
och jag såg genom tårar

att du var vacker




Fri vers av Vågan
Läst 551 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2007-10-12 20:42



Bookmark and Share


  blaite
Kort och kanon..
2009-09-01

  Jer
Måste erkånna, 105% igenkänningsfaktorn!
Avslutet var enkel, desto mer oförväntad.
2009-06-30

  Cosmic Johanna
Ett vackert möte utan ord,

du får fram ett djup genom få ord,

om något magiskt i ert möte,

som det innebär att bli sedd som den man är.

appåder!
2009-02-20

    En klar stjärna
Det är alltid mötet som är viktigt ,... resten får gärna vara ett mysterium! // Helen
2008-04-10

  Albert
räcker ganska långt
att någon ser

och att man ser att någon ser
2008-02-18

  Bjarne Nordbö
Otroligt vackert om sekundrar som blixtrar förbi. Mötet, som ett avtryck i evighet-här nedskrivit.
2008-02-03

  Lillasyster F
Ett möte, ett ögonblick och en stark upplevelse.
Vackert berättat.
2008-01-23

  devilsangel
Ett magiskt möte som berör likväl vid möte som vid läsning
2007-10-13

  Mangal VIP
Starkt om ett berörande möte. Hur många möten missar vi egentligen för att vi inte vågar se efter?
2007-10-13

    1993
Riktigt NICE
2007-10-12
  > Nästa text
< Föregående

Vågan
Vågan