Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ensam kvar i sängen. Ett novembermöte från 1996.


Kvinna till kvinna

lukten av nattens hemligheter

skönhet som för all framtid fastnat på mina näthinnor

din värme kvar mot min kropp

mina händer
som upplevt sensationer

vill tillbaka




Fri vers av Vågan
Läst 492 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2007-10-13 10:52



Bookmark and Share


  devilsangel
sensuellt och vackert...
2009-02-13

  Larz Gustafsson VIP
Säkerligen en väldoft...
2008-05-18

  Bjarne Nordbö
Med en härlig närvaro poetar du till en rysning längs hela mej. Gött.
2008-01-24

  Mangal VIP
Starkt om längtan. Fastnar speciellt för stycket om händerna. Tänk hur minnen kan leva igenom våra kroppsdelar. Fötter mot mjuk mossa, kinden mot mjuk hud, vågornas skölj mot låren ... Fint skrivet!
2007-10-16
  > Nästa text
< Föregående

Vågan
Vågan