Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

som en blomma på klippan


börja din vandring
finn mig
se mig
liten och späd
växandes
i en spricka
vindpinad

vattna mig
för tillväxt

när mig
för överlevnad

skydda mig
för det som hotar

och jag ska stråla

i all min litenhet

bara för dig...




Fri vers av glittertindra
Läst 256 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-10-13 13:42



Bookmark and Share


  Maria Zena Viklund
bara för dig, texten lyfter undan för undan, växer i mina ögon, mycket vackert!
2007-10-16

  Tabes
...stråla i all min litenhet... O så vackert!
2007-10-13

  Ronny Berk
en finstämd inbjudans poesi...blomstrar i de skrevor som bereder rotfäste för den goda jorden...ja...personligt betagande...
2007-10-13

  Vind
Ett slags beroendets symbios som tycks fungera i det männskliga psyket... och kan vara vackert emellanåt...
2007-10-13
  > Nästa text
< Föregående

glittertindra
glittertindra