Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

att påminnas om dig

syn av rosors röda
gör mig svag

dess utsmycknad som
enbart närvaro kan förtälja
får ögon att fastna på dess taggar


att dom påminer om dig

ja dig

får min själ att uppdagas ro




Fri vers av wow
Läst 298 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-10-13 14:52



Bookmark and Share


  FÖRBJUDENKÄRLEK
Känslor..ja så obegripliga känslor
Du har uttryck dig på ett otroligt sätt.
2007-10-14

  Helena
Fint och ledsamt på samma gång
2007-10-13
  > Nästa text
< Föregående

wow