Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

lever DÅ

när jag står på senen
och ger alla människor
det dom tror att dom vill ha,

när man får ta emot alla applåder,
när senen ska släckas
och jag gett allt jag äger och har
det är då jag vaknar till liv
det är då.

inte innan
inte efter

det är då domen kommer
också då man faktiskt står naken, ensam.

och då hela ens fortsatta öde väntar på en

ska man försvinna eller fortsätta

något som kan rasa ens hela värld just då

därför lever jag inte nu
jag lever då.




Fri vers av wow
Läst 226 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-10-13 15:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

wow