Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad är natten utan stjärnor, jag utan dig..

 

stjärnor

jag fångar dem

 

när stjärnorna faller från den väldiga skyn

likt droppar i ett vattenfall

jag fångar dem i mina små händer

 

 

men en efter en

de slocknar

i mina varma handflator




Fri vers av LadyFool
Läst 621 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2007-10-13 23:38



Bookmark and Share


    wow
mycket fin dikt
sorgsen, förstår kännslan av hopplöshet

men ge inte upp
mycket fint utryckt
2007-10-14

  issac.a.m
Såååå vackert...
2007-10-14

  Maria Zena Viklund
en underbar text, vackert skrivet!
2007-10-13

  Lyckohäxan Enediel
Hmm...en härlig text...som säger mig att man inte ska hålla i det som är vackert att skåda...*funderar*
2007-10-13
  > Nästa text
< Föregående

LadyFool