Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livsångest











Jag vågar inte tänka,
det är för farligt för mig







det är som att falla ner i gamla spår
men ändå inte hitta vägen tillbaka

som att slåss för vad man menar,
men inte för vad man vill

som att titta sig blind och skrika sig stum,

(jag blundar och blundar,
men det är fortfarande kvar)



som att tappa bort sig själv i sin egen kropp,

(att gråta efter sällskap tills alla har gått)

















(jag vågar inte leva,
det är för farligt för mig)


























Fri vers av Juliaah
Läst 495 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-10-14 09:40



Bookmark and Share


  om en Siri
Vackra ord och rörande text som vanligt. Men att leva är svårt och det vet vi som är med dig. Vi ska få dig att våga leva igen. Det kan vara värt smärtan.
2007-10-14
  > Nästa text
< Föregående

Juliaah
Juliaah