Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SKAPELSENS MITT

former som manar till tillbedjan
som omfattar alla mina tankar.
tar över,
får mig
tyst.

Tyssssst

förlamad

betraktar

det ljuvliga, kurviga, sköna, underbara

Det underbara!

som bara kvinnor äger

det ljuvliga sköna



sköna underbara




Fri vers av wow
Läst 230 gånger
Publicerad 2007-10-14 12:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

wow