Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det är du

när blicken faller
och jag inte längre kan se rakt

när min ensamhet bemästrar
den jag en gång var
tillsammans med dig


tillsamans med dig
en tid som inte längre finns kvar
men som för mig var väldigt dyrbar
DU bemästrar mig
du bemästrar mig




Fri vers av wow
Läst 225 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-10-14 13:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

wow