Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
grundat på kloka ord


det där med kärlek

jag trodde inte på dom
när dom sa att kärleken var blind

jag trodde inte på dom
när dom sa att hjärtat skulle gå i tusen bitar

att äktenskapet var det som skulle ge synen tillbaka var ofattbart

jag fick bättre syn än någonsin förr




Fri vers av wow
Läst 227 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-10-14 13:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

wow