Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

något som sticker ut

jag äger något som endast fåtal gör
något som...

sticker ut

och möjligt bländar vissa människor

ni vet vad jag menar
det vet ni

ensam är jag just om denna gåvan
just denna är det ingen annan som har

min enastående personlighet
den enda av dess like




Fri vers av wow
Läst 233 gånger
Publicerad 2007-10-14 14:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

wow