Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Perception

 

 

du skildrar

mina ögon som vackra

 

 

men stygn för stygn

sprättar du loss din avbild

 

 

och jag kan inte föreställa mig

varför du säger så 

 

 

 




Fri vers av Carlita
Läst 638 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2007-10-23 02:32



Bookmark and Share


  Fantastic
på fyllan kan man nog ha sag något sånt tror jag.......
2007-11-02

  Maria Zena Viklund
vackert text och du skapar spänning, snyggt lirkat!
2007-10-24

  sistermoon
Du kan det här ... konsten att kortfattat berätta en story, och i övrigt lämna över till läsaren - ja, jag gillar!
2007-10-24

  Död Mans Hand
gillar denna.
avundas kortheten, kärnfullheten.

jag kan föreställa mig för många motiv
(ang slutraderna).
2007-10-23

    Cronopio
Det är något i den här dikten jag inte får grepp på. Jag kan inte säga än om det är positivt eller negativt, men det är i alla fall mitt första intryck.
2007-10-23

  Micael Axelsson
Motsägelsefullheten fångad i dessa ord. Vem orden dock är sprugna ur, ligger öppen, vilket lämnar än mer tankar att grunna på, vilket etsar sig fast hos mig som läsare - Mycket talande titel...
2007-10-23

    Lindizz
Gillar detta, och får mig att fundera. Kanon!
2007-10-23

  Antropofagen
Fick ett psychocollage på näthinnan, med urklippta själaspeglar.
Sex fulladdade rader om intuition.
2007-10-23

    ej medlem längre
Visst förvånas man över det motsägelsefulla många gånger.
Vackert skaldar du vännen!:)
2007-10-23

  Mats Henricson
Skickligt att på några få rader skapa något så njutbart !!
Bra jobbat !!
2007-10-23
  > Nästa text
< Föregående

Carlita
Carlita