Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ja, okej, jag erkänner. Chansen är liten men ändå, drömma går ju, eller hur? Men snälla.. Förstör inte hela mitt hjärta.


Dennis

När våra ögon möts, larmslås min kropp

och jag förmår inget annat än att beundra dig


Dig och dina oänderliga möjligheter att kontrollera mig

min värld skälver
och du bara stormar in i mitt liv

Jag faller handlöst ner i dina skrattgropar
där jag samlar mod att en dag, kyssa dina körsbärsläppar

Din röst tjatar ut rysningskänslan, och om jag
varit religiös hade jag svurit på att mina böner blivit hörda

Kanske är jag kär, men jag vill inte dra någon
förhastad slutsats
Men jag vet, att jag vill ha dig i mitt liv.


Resten, är upp tilll dig.




Fri vers av Fantasioffer
Läst 500 gånger
Publicerad 2007-10-14 16:41



Bookmark and Share


    majbarn
lett fett att han är hemligt kär i dej också. på honooommmm!
2007-10-18
  > Nästa text
< Föregående

Fantasioffer