Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ni stör, men fortsätt

Sitter i mitt inre rum och mediterar,
det är lugn och ro.
Har inre bilder,
möter min inre vägledare,
vid mitt rena hjärtas hämliga ställe.

Hon säger till mig att jag
borde ta det lite lugnare med mitt liv,
kanske inte vara så upptagen vid kvinnors kroppar som jag är.

Men plötsligt så störs min ro,
där uppdagas nakna kvinnliga kroppar
med ljuvliga former.

Det är söttma för själen,
smakar honung,
sött och underbart...



STOP!
Jag är distraherad...


Kvinnors kroppar så lömska
att dom upptar mina rofyllda stunder
och ersätter dem med kroppens lustar.

men dock så vackert
dock så vackert...




Fri vers av wow
Läst 266 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-10-15 11:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

wow