Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är därför

bakom min bedårande charm,
mitt sliskiga yttre
bakom allt det vackra
och storsinta som jag utstrålar

finns även en sårbar sida
ett brustet hjärta
en ensam själ

Men aldrig att blicken blir tom
nej,glöden finns kvar
Som lavan när den sprutar

sprutar ut med full kraft,
I min glöd finns skapande
och kreaktivitet

i min glöd finns du
Dig kom det mycket lava på.
men jag var omogen

Jag borde vetat bättre
att man kontrolerar sina sprut av glödhet lava...

men man lär sig med ålden

Därför är jag en ensam själ




Fri vers av wow
Läst 233 gånger
Publicerad 2007-10-15 12:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

wow