Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Marie & Buddy

när Marie Laveau
dansade
sig till trance
i Lincoln Park
i New Orleans

återfann
Buddy Bolden
sina rötter
och spelade

syncoper
till den
franska marchen
på sin trumpet

resultatet
kallade man

jazz

Varmluftballongerna
steg sakta
mot skyn




Fri vers av Anders P VIP
Läst 594 gånger
Publicerad 2005-04-27 07:28



Bookmark and Share


  Alexander VIP
"what's that shit you're playin' Boy!?"


"... jazz - mister - only jazz"
2005-04-27

  kath
Vilken skön hyllning till Jazzen
2005-04-27
  > Nästa text
< Föregående

Anders P
Anders P VIP