Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En tyst kärleksförklaring

 

Som en kärleksförklaring
fick jag din tunga i retur
dina händers travande tveksamhet
och din skört blottande vilsenhet

du lånade mod i mina ögon
när du log in i mitt hjärta
fågelns olycksbådande kraxande
skrämmer dig inte längre

när du försiktigt viker
rädslan åt sidan
får nattfjärilen liv
och du andas

tomheten har fallit samman
över jorden
lånar blott din
övergivna ensamhet

och kläder den i vitt

 




Fri vers av Maria Zena Viklund
Läst 485 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2007-10-15 14:17



Bookmark and Share


  Stjärnregn
\"Du lånade mod i mina ögon\"

Mycket bra fras. Och tänk att det verkligen fungerar så! =)
Glädje är det att läsa dina texter och känna igen så mycket...
2007-10-17

  glittertindra
oj, väldigt vackert... sitter här och ryser..
2007-10-16

  hero40
En sammetslen
mjuk och fin dikt
för ögat att beskåda.
2007-10-16

  Carlita
fin avklädning och påklädning, vackert!
2007-10-16

  Ronny Berk
så försiktigt viker rädslan liv som fjärilar i natten... följer som förklaringens kärlekar den ensamhet som lämnats...ja...
2007-10-15

  Catrin
Denna är underbart vacker
\" du lånade mod i mina ögon
när du log in i mitt hjärta
fågels olycksbådande kraxande
skrämmer dig inte längre\"

Tack Maria behövde denna.
2007-10-15

  Madjori
Mycket mjuk och vacker dikt.
2007-10-15

    Lindizz
mycket skör kärlek, vackert skrivet.
2007-10-15

  isabel louise
åh va vackert o skört o helt underbart!
2007-10-15
  > Nästa text
< Föregående

Maria Zena Viklund
Maria Zena Viklund