Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

min lediga dag


musik och kaffe
kan dagen börja bättre

ja antagligen

kanske med frisk motion
yogameditation

men ärligt nu vem bryr sig
här gäller det att njuta medan man kan
så jag lägger in en ny snus under ett leende
och njuter på mitt vis av min lediga dag

utan allra minsta lilla dåliga samvete




Fri vers av Hans w-art Westlund VIP
Läst 387 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-10-16 10:09



Bookmark and Share


  Helene Månsson
bokmärkes!
2007-10-22

  "Silver" VIP
Den här texten är underbar; jag bara njuter, håller med och önskar att jag skrivit den själv (fast snuset hoppar jag).
2007-10-17

  Tabes
Det låter alldeles underbart! Ett bra sätt att börja sin lediga dag.
2007-10-16
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP