jag har ingen sångröst, men vägrar sluta att sjunga." />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag har ingen sångröst, men vägrar sluta att sjunga.


MIN SÅNG

Låt min sång
sjungas med min tunga
över dina slutna ögonlock
jag vill smaka allt
du ser och sett

Låt min sång
och mina läppar 
retsamt leksamt
leka tafatt med dina
och lyssna
till allt du säger och sagt

Låt min sång
handla om det enda hårstrå
som alltid
lindar in mig i dig

Låt min sång
sjungas för
den heta svalka
och känna
försiktigt
som över liljor av snö

Jag är naiv
kanske blind
så jag förstår inte
hur min sång
kan starta
ett brinnande inbördeskrig

runt kärlek.




Fri vers av Jan Linderoth
Läst 393 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2007-10-16 15:15



Bookmark and Share


  Maria Zena Viklund
mycket vacker sång, tack för den!
2007-10-16

  aftermath
sångglad skulle det stå ju!
2007-10-16

  aftermath
bättre naiv och sånglad
än korrekt och avmätt!
2007-10-16

    sunnanvind
Sluta inte! Sjung på bara!
2007-10-16

  Catrin
Kärleken får vara blind, det är det fina i kråksången.
De två första versen är sååå bra!!
2007-10-16
  > Nästa text
< Föregående

Jan Linderoth
Jan Linderoth