Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

aura


du lyser min vän
jag kan se det på långt håll

du är så vacker




Bunden vers (Haiku) av Hans w-art Westlund VIP
Läst 504 gånger
Publicerad 2005-04-27 19:12



Bookmark and Share


  Fale Bure VIP
I all enkelhet ryms det vackraste.....bra
2005-04-29

  Markattan
Och din vackra haiku har även den en strålande aura runt sig. Stillsamt och njutbart vackert!
2005-04-28

    ej medlem längre
tack!

okej kanske inte riktat till mig men en snygg haiku var det
2005-04-28

  Cattis Rönn
härlig och njutbar haiku...snyggt skrivet!
2005-04-27

  kath
just så vackert är vänners skimmer...

så fin text, full av den finaste värme...
lägger den till mina favoriter, att ta fram och lyssna till...
2005-04-27
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP