Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att leva är skönt, men vad händer efter döden? Ingenting, eller något spännande?


Möts vi igen?

Den sista blick Du gav mig, var varm o intensiv,

men samtidigt så sorsgen, o nästan utan liv

en del av mig ser mörker, en plats där det är kallt

en annan del ser evigt ljus, o änglar överallt


jag slits mellan två världar, en där allt tar slut

en där inget stannar och allting blommar ut

min sorg den gör sig påmind men Hoppet likaså

jag gråter av förtvivlan att inte få förstå


sanningen är den att Du lämnar mig min vän

men tillåts jag att hoppas att få möta Dig igen




Fri vers av Betlehemsstjärnan VIP
Läst 352 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-10-17 14:55



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
Bli lämnad är en sak...precis, men att BLI det utan att fatta VARFÖR gör en galen..."VAR JAG FEL PÅ NÅT SÄTT, TROTS ALLT ?"
eller "VÅGADE DU INTE LÄNGRE...OCH VARFÖR DÅ DÅ ?"

OJ OJ !
2009-11-07

  enangelsvingar
så himla vackert :)
2007-11-27
  > Nästa text
< Föregående

Betlehemsstjärnan
Betlehemsstjärnan VIP