Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ibland är livet fullt av frågor och just saknad efter dem man inte kan träffa


Längtan - önskan - saknad - söker tröst

För alltid ska du finnas i mitt liv
Om man bara visste vad för alltid innebar
Här i livet ja men efter finns du där också
Tomt utan dig
Saknar dig
Älskar dig




Fri vers av Pulvret
Läst 357 gånger
Publicerad 2005-04-27 23:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pulvret