Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

i jaktens jagande

jägaren irrar

då bytet förvirrar




tydlig eller otydlig

mina tankar har

transportsträckor

så olikt långa

somliga tar bara

en sekund

för en känsla att fånga

 

Då tanken slår ner

alltför ofta hit o dit

så är det lätt att förstå

varför svart o vit

 

för logik och mage

är opposite attract

precis som lycklig man

brevid kvinnans prakt

 

så hur är det nu

om jag bjuder på

romantik o kuttrasju

blir det ja eller nej

eller nån sorts krusad

övertalningsgrej

 

för i den stora

kommunikationskorridoren

är mellan mars o venus

rena ljusåren

 

 

 




Fri vers av fillatelli
Läst 310 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-10-17 17:55



Bookmark and Share


  AnnaMy
Mycket fint, texten flyter på bra och jag kan verkligen relatera till vad du menar! detta ständiga spel mellan man och kvinna, varför kan man inte bara säga rakt ut vad man menar? varför denna katt och råtta lek?
2012-04-15

  Lyckohäxan Enediel
Märkligt...det kändes som att jag behövde läsa precis nåt sånt här...å så fann jag den här i en liten dykning bland poesi...
Bra skrivet :)
2007-12-27

  Antropofagen
trösten;?
I änden av transportsträckan brukar det oftast vara en lift.
2007-10-17
  > Nästa text
< Föregående

fillatelli
fillatelli