Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ödeläggande

Tror du att är det ditt öde att vara ensam?

Att vara så ensam är att vara öde.

Du är dock inte ensam om ditt öde,

så låt inte ditt öde göra dig ensam.

 




Fri vers av Berra Bäver
Läst 354 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2007-10-17 17:56



Bookmark and Share


    Maria Malm
Kloka ord..
2007-10-17
  > Nästa text
< Föregående

Berra Bäver
Berra Bäver