Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag kan inte tänka på annat än dementa tanter som gömmer bajskorvar i sängen


du skulle aldrig berättat att det händer
på riktigt




Övriga genrer av Obnoxious
Läst 623 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-10-23 21:27



Bookmark and Share


  Hans w-art Westlund VIP
tänk att en planterad tanke kan störa en vardag.. det är som när jag såg seinfeld i går och de pratade om rullband över hela världen så man bara kunde ställa sig på och åka hit och dit.. ibland är det svårt att sluta tänka på saker
2007-11-16

  Hans w-art Westlund VIP
he he he
2007-11-16

  LaPetiteRobeNoire
fast mestadels gömmer de dem i diskhon och i någon enstaka byrålåda.
2007-11-07

    ingvar VIP
Nej, livet är hårdhänt för många, inte minst på ålderdomen!
Ingvar
2007-11-01

  Hans w-art Westlund VIP
he he
2007-10-25
  > Nästa text
< Föregående

Obnoxious
Obnoxious