Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Orörbar

Jag förnimmar både eld och jasmin
ligger tung vid dina fötter
även om jag skållas med bränt stearin
sitter pall vid påvens ekdörrar
konspiration talas det om
om död och undergång
men jag sitter pall vid rättens portar
tröstar mig med amfetamin och sång












Fri vers av Ililja
Läst 349 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-11-14 18:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ililja