Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Våld

Vi protesterar mot ungdomsvåldet med all rätt.

Vi protesterar mot våldet på kvinnofriden med all rätt.

Vi protesterar mot våldet på moder jord med all rätt.

Vi protesterar mot våldet på skyddslösa barn med all rätt.

men varje dag begår vi våld på oss själva, genom att inte våga vara oss själva.

 




Fri vers av Berra Bäver
Läst 331 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-10-17 19:13



Bookmark and Share


  Gawain
Så extremt sant! Gud hade inte sagt det bättre själv...
2007-10-17

  Daniel_78 VIP
bra upplägg

jag skulle vilja avluta den

\"genom att inte våga vara\"

mer öppet och minde upprepande.
2007-10-17

  stella
Jag protesterar inte mot denna!
2007-10-17
  > Nästa text
< Föregående

Berra Bäver
Berra Bäver