Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sinusherz


den vita salen
oron

i kretslopp
runt bädden

slangar in
och ut

och fotstegen
som avlägsnar sig
med känslan
i mellanslagen


















Fri vers av alfa VIP
Läst 549 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2007-10-17 21:25



Bookmark and Share


  aftermath
snyggt fångat
en plats att inte vara på
länge alls
2007-10-18

  sister mary
\"och fotstegen
som avlägsnar sig
med känslan
i mellanslagen\"

orden öppnar mina sinnen och jag börjar lyssna till stegen i dikten, känna oron...
2007-10-17

  Daniel_78 VIP
tack för den store Gregorius
jag har en sjukhusfetish
så jag spar undan den
under täcket
2007-10-17

  Just Emotions
kanonbra.. du fångar det svåra, obehagliga..
2007-10-17
  > Nästa text
< Föregående

alfa
alfa VIP

Mina favoriter
brus
Lupus
är det hos norén