Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SLOWMOTION

Låt det
ta hundrafemtio år
att färdas från din
hjässa
till dina tår

Låt timmar förflyta
innan dina läppar
förnimmer vätan
av mina

Låt mig stängas in
i den trasiga
tidsmaskinen
som stannat på 20 34
i morgon kväll

Låt de magiska
sekunderna frysas
mellan oss

Låt det ta en evighet
att öppna ögonen
till verkligheten
när bilden
i mörkret är du

Låt oss färdas
i slowmotion
till
ifrån

och inuti
varandra




Fri vers av Jan Linderoth
Läst 321 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2007-10-17 22:10



Bookmark and Share


  Inkarasilas
Det är så ljuvligt att jag fan läser i
Slooow Moootion :)
2007-10-17

  Maria Zena Viklund
fin tanke!
2007-10-17

  Catrin
Vackraste raderna i kväll
\" Låt det ta en evighet
att öppna ögonen till verkligheten
när bilden i mörkret är du\"

sparar dessa må gott rader...
2007-10-17

  DanSan
****************************

Underbart bra skrivit Jan . . . ja låt
tiden vara något som inte ska vara
det viktigaste . . . för den lär vi ändå
inte kunna göra något åt. . .

Det gäller att leva, fullt ut!!!

*APPLÅD*

****************************
2007-10-17

  Betlehemsstjärnan VIP
Så tidlöst vackert...
2007-10-17
  > Nästa text
< Föregående

Jan Linderoth
Jan Linderoth