Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Orden från mig till dig

Snygg du är, hos dig skulle jag känna mig trygg.
Jag vill ha dig i min famn och hålla din hand lite grann.
Sitta på en strand och rita oss två ihop. Se på dig
och säga hur snygg du är, där du sitter på en brygga.
Ta bort myggan från din axel och få smeka dig.
Leka med dig tills du mig vill ha i evigheter.


/Mikael Haaparanta





Fri vers av Sadhistory
Läst 428 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-10-18 15:17



Bookmark and Share


  Just Emotions
wow!! den här var underbar!!!
2007-10-22
  > Nästa text
< Föregående

Sadhistory
Sadhistory