Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Krisar stillsamt

 

Min kropp är som du ser

i rörelse, utför förvillande normalt -

påkopplad autopilot.

 

Den uppmärksamme kanske anar,

förnimmer - likt ett knytnävsslag 

tystnaden ett imploderande moln av mörk materia.

Pärlor av svett -

järnband av hat fastnitat i mina pannlober -

blicken envist riktad från dig etsar glödande spår det den nuddar,

därför kan den aldrig

 

nudda

 

dig.

 

I mitt inre ekar tusen naglar mot imaginär griffeltavla.

 




Fri vers av C3H5(NO3)3
Läst 423 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2007-10-18 18:26



Bookmark and Share


  aftermath
Magnecylen fick till en sån slagfärdig kommentar att jag nöjer mig med ett bifall!
2008-01-03

  Shininkagemusha
Titeln är fantastiskt fångande. Och jag håller med Lavamannen - släpp ut skiten. Lätta dig och flyg.
2007-10-19

  Antropofagen
Ett diktjag av introvert furiositet. Stiligt plitat.
2007-10-18

  Inkarasilas
Ah vilket skrikande ljud! *håller för öron*
Nitar i pannloberna av Hat, det här är snyggt som fan du :)
2007-10-18
  > Nästa text
< Föregående

C3H5(NO3)3