Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ensamma natten

ledan viker sig av vikten
vikten av tankar som man tänkt
lidande av världens vikter
och vikten av att akutpsyk är stängt

skuggorna försvinner
försvinner in i ringfrost
gå med den och försvinna
dagen försvinna bort i rost

stegen ekar ensamma
ensamma i ett kvarter
lyktan strålar ensam
men ingen ensam ler





Fri vers av Ililja
Läst 185 gånger
Publicerad 2007-10-19 19:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ililja