Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fläsk Horan!



Fläsket brinner
av HAT

Horan gråter
av sorg

Tillsammans blir de
Fläsk Horan
Ett omaka par
som bara kan
Hata & Gråta

Fläsket brinner av
usel självkänsla

Horan brinner av
Självförakt

Tillsammans blev det bara
Kaos,Skit & soppa av
Alltihop




Fri vers av NågonAnnans
Läst 726 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-10-19 23:53



Bookmark and Share


  aol
den rep tag
2007-11-12

  Serapis VIP
Sarx och psyke, för att tala med grekerna. Eller själ och kött. Eller varför inte med Freud, under- och överjag.
Och mitt i skottlinjen står jaget.

Jag gillar ditt bildspråk i den här dikten.
\"Tillsammans blir de
Fläsk Horan\"

Man nästan hör hur dikten skriker \"Fläsk Horan\" i de två stroferna. Otroligt effektivt.
2007-10-20
  > Nästa text
< Föregående

NågonAnnans
NågonAnnans