Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om det är vänster eller höger spelar ingen roll.
Den är trots allt din.



EN UTSTRÄCKT HAND

Jag tar med glädje
din utsträckta hand
även om du kanske
sätter tänderna i den.

Bara det faktum
att du nämner mig
vid mitt rätta namn
(hur solkigt
det än är i dina ögon)

Ger mig ett blekt
men dock 
.............. hopp.




Fri vers av Jan Linderoth
Läst 285 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2007-10-20 10:14



Bookmark and Share


  Sanningsägaren VIP
KÄRLEK
2007-10-22

    ej medlem längre
Jag läser in en ortoligt fin gest i denna text...trots solkighet är handen man en gång älskat ...ren!
Jag läser in hårda ord..\"Bara det faktum
att du nämner mig
vid mitt rätta namn\"
Hur svårt är det inte att förlåta?
Denna fina dikt är skriven av en kärleksfull och beundransvärd man!
2007-10-20

  devilsangel
Du har ett gott hjärta min vän..kanske jag behöver din hand en dag...
2007-10-20
  > Nästa text
< Föregående

Jan Linderoth
Jan Linderoth