Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
För den svage är kärleken en ond cirkel


Den ömtåliga kärleken



Kärleken är mäktig
Kärleken försvårar
Går det snett
kan du inte undvika att fälla tårar

Kärleken kan vara underbar
Kärleken kan vara tortyr
Du tror du går säker
men det är förälskelsen som dig styr

Kärleken gör dig matt
Kärleken gör dig svag
Du ursäktar dig över hur du är
kan inte hjälpa att du saknar personen var dag

Kärleken håller dig fast
Kärleken gör dig till slav
Den är en börda
som du ej klarar av




Fri vers av Susanna
Läst 516 gånger
Publicerad 2005-04-28 22:18



Bookmark and Share


  Jean-Michel Orblin
Sådan är kärlen!
inte så dumt skrivet!
2005-05-17

  swimsus@gmail.com
Kärleken är verkligen någonting som var själsligt väsen mer el mindre styrs av. Du har fångat dessa tankar väldigt bra.Gillar flytet och rimmen!
2005-05-01

  O_regelbunden
Usch o fy för kärleken! ;) Gillar speciellt sista stycket, det är ett påstående helt taget ur luften, men ändå kände jag mig träffad....
2005-04-29
  > Nästa text
< Föregående

Susanna
Susanna