Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dimma

en dimma dansar
med stilla vind västerut
över åsarna




Bunden vers (Haiku) av Anders P VIP
Läst 276 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-10-20 14:57



Bookmark and Share


  Gunwale VIP
Utsökt!
2007-10-20

  isabel louise
åh du målar upp en härlig drömsk bild. tack!
2007-10-20
  > Nästa text
< Föregående

Anders P
Anders P VIP