Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Butterfly

Idag fick jag äran att vara med min mormor, hon är en 93 årig kvinna i sina bästa år, som hon säger själv.

Det är alltid lika härligt att höra henne berätta historier, hur allt har förändrats och hur allting ändå har stått still. Vissa saker har hon svårt för, det är bl a engelska språket.

Idag fick jag mig en lektion i ord, ord som man liksom tar för givet

- ia, jag förstår inte hur dom kan tycka att butterfly är så vackra, så vitt jag vet har jag nog kanske aldrig sett någon, men jag förmodar att den är gul och kletig.

- va, vadå gul och kletig, nej, dom har vackra färger...det vet du väl.

- ja men, en smörfluga är väl ändå inte något att ha...hm..




Övriga genrer av ia VIP
Läst 248 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-10-20 18:34



Bookmark and Share


  isabel louise
vilken härligt charmig momor du har!
2007-10-21

  Mikael Lövkvist
:-). Vad charmigt. Kram till er.
2007-10-20
  > Nästa text
< Föregående

ia
ia VIP